Üdvözöljük

TÖRTÉNETÜNK

Hanoi Xua

Autentikus

MIÉRT ÉPPEN HANOI XUA ?

HANOI XUA A RÉGIES, HAGYOMÁNYOKKAL NEM SZAKÍTÓ, AUTENTIKUS ÉRTÉKEKET SZERETNÉ MEGŐRIZNI ÉS ÁTADNI MINDAZOKNAK AKIK BETÉRNEK HOZZÁNK

Fontos számunkra, hogy a vendég ne csak egy tál levest vagy ételt kapjon, hanem a város kultúráját, illatait, ízeit és hangulatát idéző környezetben fogyassza el. Ezért válik nálunk az étkezés különlegessé és változatossá. Bízunk benne, hogy ezáltal visszatérő vendégekre találunk az ide látogatókban.

ÉLJE MEG A HANOI XUA ÉLMÉNYT !

Egy darab Hanoi-ból

Kalvin

Az Ernő utcai étterem kistestvére 2017 októberében nyitotta meg kapuit az Üllői úton, a Premier Kult Cafe szomszédságában, azzal az indokkal, hogy a Nagyvárad térről már jól ismert finomságokat közelebb hozza a város központjához. Egy aprócska Vietnám a Kálvin tértől két percre. Legyen szó tekercsekről, a híres Pho levesről, wokban sült tésztákról, a Hanoi Xua Kálvin téri egységében minden vietnámi konyha-fanatikus és gasztrokonzervatív is talál kedvére valót. Étlapunkon megtalálhatóak többek között a legfinomabb Pho leveseink, tavaszi tekercsek, rákos batyuk, wokban sült tészták és főételek, különleges szószban készült kacsa, csirke, marha húsokkal vagy tofuval is természetesen. Szeretettel várjuk vendégeinket legyen szó akár egy gyors ebédről, vagy akár egy több fogásból álló ízorgiáról a vietnámi konyha rejtelmeivel.